Uge 42 … en uge på farten

… en uge, hvor vi har 3 dage med optagelser af VoxPops – med temaet “Fremtidens Europa”, bestemt ikke min stærkeste side – så – en intens research var stærkt nødvendigt – men en ret spændende opgave og meget interessant at høre folks tanker om et fremtidigt Europa – eller – mangel af samme🤔

Onsdag skal vi en tur til Svendborg – et par interviews af og med et par Odd Fellow medlemmer – interviews der skal indgå i udsendelse om Odd Fellow i Coronaåret.

Ugen – vi er gået ud af – har været en hjemmearbejdsuge – og har været et godt mix af at snakke med håndværkere og klippe og klippe på udsendelsen fra og om Kalk Kaminoen. Vi speakede den mandag – så nu skal den kun færdiggøres – og jeg kan allerede nu sige at den bliver god 👍

Coverbilledet er fra onsdag 20.10 – en massiv regnvejrsdag – men et kort øjeblik, på vej hjem fra jobbet, dukkede solen alligevel frem 🌞

Mandag den 18. oktober

07:00 Hjemme hos – Bit Vejle, psaligrafikunstner
13:10 Tørfisk – i 40 år
17:00 Historien om Jagtslottet på Kalø
21:05 Kulturperler i Vestjylland
03:00 Til fods i naturen – Vildmarken i Thy (3:4)

Tirsdag den 19. oktober

17:00 Meget mere Aarhus – fra varmekedelfabrik til Bazar
04:20 Bunkertur ved Houvig Fæstningen

Onsdag den 20. oktober

06:35 Hjemme hos – billedhugger Jørn Rønnau
03:10 Til fods i naturen – Rundt om Syvårssøerne

Torsdag den 21. oktober

08:45 Meget mere Bornholm – Gudhjem, Danmarks eneste bjergby
19:45 Meget mere Thy – Thy Whisky
04:10 Hjemme hos – Yrsa Dunvad, billedkunstner

Fredag den 22. oktober

07:40 Karen Blixen Museum, Rungstedlund
12:30 Mere grøn, klimavenlig og velsmagende mad: – i de aarhusianske køkkener
22:00 Peter Hesk – billedhuggeren i Tårnet

Lørdag den 23. oktober

08:00 Til fods i naturen – Rundt i Havreballeskoven

Søndag den 24. oktober

10:00 Flamingo naturpark – haven der aldrig sover
18:40 Vild mad – også om vinteren
02:05 Til fods i naturen – Rundt i Havreballeskoven

Foto-uge-bogen:

En stor TAK til alle naboer – hvor må vi dog konstatere at vi er priviligeret med de skønneste af slagsen på hele vejen – vi er blevet inviteret til middag og vi har med stor velbehag nydt de dejligste ‘Boller i karry’ hos én af naboerne og ’Grøntsagstærte’ ved en anden nabo og andre har foræret den dejligste Hokkaidosuppe – vi er taknemmelige.

En middag i byen, er det også blevet til – godt nok er vores køkken delvis intakt og faktisk er køkkenet i beboelsesvognen også fint, men det er nu som om at det halve ved en middag hjemme, er også at tilberede den og det er lige nu ikke specielt hyggeligt.

En skuffe i køkkenet havde vi alle overset, så da jeg midt på ugen skulle i den, lå der bare en stak mugangrebet dækkeservietter – jo – det kan konstateres at vandet var overalt. Huset er tømt for gulve og lofter – isoleringen på loftet var også fjernet – det var som en uvreden svamp – men takket være 3 store affugtere, der har kørt i døgndrift – er det nu tørt og der er kommet nyt på.

Vores lille beboelsesvogn fungerer – har endda indrettet et lille redigeringshjørne – men det er trangt. Er glad for at det meste af redigeringen foregår i firmaet.