Kulturperler i Vestjylland

Vestjylland er fyldt med kulturperler – og i denne udsendelse besøger vi 3 af dem, nemlig Flamingo Naturpark, Herregården Nørre Vosborg og Fru Pedersens Have. På en lille vandretur i egnen ved Nissum Fjord gør vi et pitstop alle 3 steder – og vi starter på herregården Nørre Vosborg, hvor vi udover at høre historien om herregården, også hører om dengang H C Andersen gjorde visit i det Vestjyske. Vi går videre til Fru Pedersens Have – en landbohave – der er skabt i kærlighed til haver og som måske kunne minde om de engelske haver – og alligevel? Herfra går vi videre op til Flamingo Naturpark, en have der blev skabt af ulykkelig kærlighed – der endte lykkelig – en have som aldrig sover og det nye i 2021 er at Knud har gravet en hel brakmark ud til en sø, omgivet af et bjerglandskab, hvor der skal etableres en hytteby. Så – tag med på en vandretur i historien, kulturen og naturen i egnen ved Nissum Fjord, tæt ved Vesterhavet.