Uge 26 Premiere på 3. del af: “Til fods i naturen … Vildmarken i Thy” (3:4)

PREMIERE på 3. del af: “Til fods i naturen … Vildmarken i Thy” (3:4)

onsdag den 30. juni kl. 22.15 på tv-kanalen dk4 – og streaming på dk4.tv

“Til fods i naturen … Vildmarken i Thy” (3:4) – i 3. del – på vandreturen fra Agger Tange i Sydthy til Hanstholm i nord – går vi fra Thagaard Plantage til Vangså – den sidste by i Danmark der fik elektricitet – og videre til Klitmøller. Og Klitmøller – som kan betegnes som hovedstaden for Cold Hawaii – er en by der faktisk er genopstået 3 gange – det får vi historien om – ligesom vi naturligvis skal høre om surfer eventyret – et eventyr der har bevirket at der er etableret en skole – HF-Cold Hawaii – en skole, hvor eleverne kommer fra hele landet og hvor mange efter endt uddannelse bliver i området, ikke bare for at surfe, men for at leve sit liv her. Vi får også historien om fiskeri eventyret – og om den store ulykke der ramte Klitmøller under 2. verdenskrig – en ulykke der gjorde 11 kvinder til enker og 24 børn faderløse. Det er også fra Klitmøller at den store skude sejlads til Norge foregik

Læs omtale af hele serien her

OG til sidst – glimt fra min foto-uge-bog