Uge 22 – Samsø og Thy

Sommeren kom – lige pludselig – ja faktisk kom den hen over natten. Den skulle lige ryste de sidste regndråber af sig fredag morgen – og så var den klar. Bom! Temperaturen steg 10/15 grader og det var fedt at se og mærke hvad det gjorde ved os alle. Mundvigene fik lige et svip opad – sommertøjet blev nærmest flået ud af gemmerne og fødderne blev stoppet i et par sandaler – sådan!

Og – ja – det sås også tydeligt på Samsø, da vi var der for at lave nye optagelser med Mikael, som er – øbo – på 14’de år – og verdens berømt på diverse Michelin restauranter i Danmark – for sine koldrøgede laks. Og vi skulle lige hilse og sige at smagsprøven var ubeskrivelig “Mums”

Lørdag susede vi så lige til Thy for at få de allersidste optagelser i kassen – og – også her har sommeren gjort sin entre – Vesterhavet var blåt og spejlblankt – og ikke en vind – simpelthen bare eventyrligt.

Denne uge er allerede godt begyndt – med nye optagelser med Torben Gang – på en vandretur i Havreballeskoven i Aarhus og absolut stadig i sommerens tegn.

Nyd den nu – den danske sommer – mens den er her – og nyd livet 🙂

Nederst – efter denne uges tv-oversigt – er et lille udpluk af foto fra ugen: