Uge 21 2021 – hvor bliver sommeren af?

… eller for den sags skyld – den globale opvarmning? Ja jeg spørger bare – for, udover at det er vådt udenfor – så er det også hundekoldt. Og når det er sagt – så er der jo alligevel noget ganske fascinerende ved skoven i regnvejret – de helt vidunderlige forårsgrønne blade – fyldt med regndråber. Og duften – ja ikke mindst duften – af skoven og skovbunden – den giver – ihvertfald mig – en nærmest euforisk stemning – og – vel og mærket en total gratis fornøjelse. Og så er det hele lige uden for døren 🙂 Danmark er smuk.

I serien: Til fods i Naturen … Vildmarken i Thy – er nu nummer 3 klippet færdig – og nummer 4 er på vej. OG – herudover – er der mange nye projekter i støbeskeen – som: Kulturperler I Vestjylland – Odd Fellow under og efter Corona-krisen – Lakseeventyr på Samsø – og endnu en til “Fods i naturen – …..” Jo – en skøn masse projekter venter.

Og det skorter heller ikke på gode udsendelser i denne uge på tv-kanalen dk4:

Se et par trailere:

Uge 20 – set gennem en iPone linse

og – jeg kan stadig sætte et ✔️ ved mine 10.000-skridt-om-dagen mål 🌞
Til dd. i 2021: 1676.038 👣