Uge 18 2021 Forår og liv i byen :)

På strækningen langs Aarhus Å – fra Silkeborgvej til midtby – summer det af liv, på græsplæner – som er grønne – på områder ved åen – på caféer – på gader – ja overalt er der liv – igen – jeg glædes – og jeg håber og tror på – at vi stadig passer godt på hinanden

På job fronten klipper jeg stadig på 3 udsendelser om og fra Thy – men – skal også på nye optagelser tirsdag. Dennegang til et program om noget af det vi nok er mange der drømmer om i tiden – nemlig at tage til syden, spise eksotisk og fremmedartet – og dufte krydderier, som de kun kan duftes i syden – og ja – alt det som Covid-19 forhindrer os i at gøre.

Men når vi ikke kan rejse til syden – så er det godt at vi har et stykke syden her i Aarhus. Og det skal vi lave et lille program om.

Ugens tv-oversigt byder igen på en lang række supergode udsendelser/genudsendelser

Nyd foråret – nyd samværet og pas på hinanden

Diverse foto fra ugens vandreture i nærområdet mellem Aarhus og Studstrup: