Uge 16 2021

I starten af 1990erne ‘søsatte’ billedhuggeren Jørn Rønnau et skovprojekt – et projekt der gik ud på at forvandle skovens døde træer til kunst – 14 værker blev det til – værker som tidens tand dog langsomt har fortæret – men et værk – Enhjørningen ved Fløjstrup Strand – består dog stadig, til stor glæde og overraskelse for de mange der går en tur på stranden. Jørn Rønnau, fortæller i et portræt – hvad der får en kunstner til at arbejde med kunst – kunst, som i modsætning til stort set alt andet kunst, ikke bevares for evigt, men med tiden går i et med naturen. – Har netop færdigklippet dette portræt og dato for programsætningen kommer senere.

På tirsdag 20 april kl 19.10 – genudsender vi historien om whisky. Whisky – er jo en drik som de fleste af os nok forbinder med Irland – men faktisk er vi ret gode til at producere den herhjemme. Rundt om i landet ligger der flere whiskyproducenter – og én af dem er Whisky i Thy.

Og – lidt foto fra mine gåture, gåture som er et must for mig – med stille siddende arbejde – for at nå op på målsætning om at gå 10.000 skridt om dagen – samtidig er det den perfekte måde at tømme hovedet og få frisk luft og så er jeg iøvrigt ret vild med det 👣🌞