Uge 13 2021 – Påske ugen

Op gennem vinterens visne brune græs – baner de små påskeliljer sig vej – for at glæde os alle og ønske os en god påske og det samme gør jeg – altså ønsker alle en rigtig god påske.

Et 60 minutter langt program “Mariehaven … i levende live” blev klippet færdig og afleveret – i den forgangne uge. Det er et portræt hvor Helge Engelbrecht fortæller om, hvordan Mariehaven – der har haft det hårdt under Corona-nedlukningen – alligevel klarede sig gennem et år, hvor alle udsolgte koncerter måtte aflyses. Han fortæller om, den store opbakning han har mødt fra hjembyen Ansager, for da byen kunne se at nedlukningen af Danmark gjorde det svært for det populære koncertsted at overleve – ja så blev der afholdt borgermøder, hvor der blev taget initiativ til salg af Folkeaktier og der blev etableret en støttegruppe. Et hyggeligt portræt – fyldt med musik.

Premiere dato er lørdag d. 17. april kl. 21:10

Ugens foto fra mine daglige små 10.000 skridt vandreture: