Uge 03 2021- Vinter, frost & Corona = TV-tid

Stor Økssø i Rold Skov

Uge 2 sluttede med en aflevering af udsendelsen “Til fods i naturen … rundt om Syvårssøerne” I denne uge klippes der på et portræt af Kirsten Kjær museet i Thy – dog med afbrydelse af endnu en optagelser med Olav de Linde – og hvad det betydninger for CO2 regnskabet – at genbruge byggematerialer.

OG – en opmærksom seer – kommenterede venligst, at vi ca 15 minutter inde i udsendelsen om Karen Blixen Museet – altså der hvor vi fortæller om hendes rejsegrammofon og den store samling vinylplader – at det var lakplader og ikke vinyl. Vinylplader kommer først til Danmark i 1948. Hvor er det skønt at vore udsendelser ses – og helt ned i detaljer – TAK.

Udsendelsen genudsendes i aften kl 21:00

Ugens skridt antal – tjaaa …. en lidt sløj uge – læs: ugen var for kort til at jeg kunne opfylde mit ugentlige mål – men jeg holder mig dog over dagsgennemsnittet (10.000) totalt set på året – nemlig 195.398 på årets 17. dag 🙂

Ugens cover foto er fra en lille vandretur ved Stor Økssø i Rold Skov