Uge 48 – og UGENS premiere er udskudt

Den programsatte PREMIERE på tv-udsendelsen:
“Meget mere Bornholm … Kultippen, Rubinsøen og en forstenet havbund”
må desværre vige for en direkte tv-udsendelse om Corona
Ny dato følger senere 🙂

“Bornholm adskiller sig på rigtig mange måder fra resten af Danmark”, siger Jens Kofoed i serien “Meget mere Bornholm” Han tager os med ud på Kultippen, hvor han fortæller historien bag dette månelandskabsagtige område – et område som faktisk var en slags losseplads for et ler og kul-gravnings-eventyr
Vi skal også ind til Rubinsøen – der hvor selve kulgravningen foregik i perioden fra starten af 1800 tallet, frem til og med 2. verdenskrig. Vi skal ud at vandre på en forstenet havbund – en havbund som er mere end 550 millioner år gammel – og hvor der er fundet forstenede aftryk af vandmænd, aftryk som kun er fundet 3 andre steder i verden. Jo – Bornholm er “Meget mere Bornholm”

PREMIERE DATO kommer senere

ELLER DU KAN STREAME PROGRAMMET HER