Uge 43 – på min arbejdsplads

I den forgangne uge har der været studieoptagelser hele ugen, bl.a. Dansktoppen og Filmsyn – så der har været et rend af både mine københavnske kollegaer som gæster.

For mit vedkommende har det handlet mest om klipning af udsendelsen om Karen Blixen og Rungstedlund – den bliver altså også super god! – men også planlægning af nye optagelser til november. Inden da, er der dog lige 4 udsendelser fra og om Bornholm der skal klippes først.

Det med at komme ud at vandre det kniber det dog med – men lørdag havde jeg meldt mig til en Maratonvandretur – det blev dog kun til 34 km – men en fantastisk smuk tur gennem skovene ved Studstrup til Rosenholmskoven –

Efter fotos fra min vandretur – kan du som sædvanligt se ugens tv-oversigt – hvormed jeg ønsker alle en forrygende god uge.