Uge 40 – ups – den kommer her :)

Svampetid

Er i øjeblikket total optaget af at klippe portrættet af Arkitekten, designeren, professoren og medplanlægger af “Haven i Hune” – Claus Bonderup, – så optaget, at det med at lægge den ugentlige programoversigt op her på sitet – gemte sig i hukommelsen – det er jeg ked af – men den kommer her 😉

OG det med vandreture – er også noget af det der smutter – det er kun når nakken SKAL plejes, at jeg liiiige får mig bevæget af sted – som f.eks. her til morgen, da jeg midt i klipperiet fra meeeget tidlig start – kigger ud af vinduet og ser den mest fantastiske farve på himlen – Wauu – tænker jeg – DEN må da være en påmindelse om at tage vandre skoene på

Ikke langt fra tanke til handling – og selvom farven allerede har fortonet sig en smule – så er der dog stadig farve 🙂

Forside billedet af en svamp – én blandt mange – i vores have – er også indfanget her til morgen – og det siger vist noget om årstiden, ik?

HUSK – du kan altid se en teaser på tv-udsendelserne
ved at klikke her på min YouTube kanal

Ønsker alle den dejligste dag og en rigtig god tv-uge – UGE 40: