Uge 39 – med en PREMIERE udsendelse i aften …

Kl. 21:00 – Det er endnu én film om vandring og denne gang er det i Rebild Bakker og Rold Skov “Til fods i Naturen … Rebild Bakker Ruten”

At vandre på Rebild Bakker Ruten er en vandretur i uendelig smuk natur, men det er også en vandretur, hvor der ikke tales så meget om længden – som er ca. 11 km – men mere om de mange højdemeter, som er med til at få pulsen i vejret. OG – så handler turen ikke mindst om at være i et område, hvor der er fyldt med historie. Det er historier om Krybskytten Lars Kjær, det er om Top Karen, som måske har arvet Cimbrernes gener – og det er historier fra Troldeskoven og ikke at forglemme “Røverne fra Rold”

Se udsendelsen om at vandre og bliv underholdt undervejs.

Og skulle du ikke nå at se filmen i aften – så bliver den genudsendt:

  • Fredag den 25. september kl. 21:45
  • Torsdag den 1. Oktober kl. 21:25
  • Lørdag den 3. oktober kl. 16:30
  • Søndag den 4. oktober kl. 23:15
  • Lørdag den 10. oktober kl. 22:50