Uge 38 – med postkort fra Bornholm

Efter en hård, men fantastisk spændende uges tv-optagelser på solskinsøen, er jeg nu på vej tilbage til det jyske.

Jeg må sige at Bornholm er et stykke anderledes Danmark, en landsdel på bare 588 km2 – eller ca. 40 km lang og 30 km bred. Det er en ø, som naturmæssigt rummer alt, lige fra store flade marker, golde månelignende områder, store dybe skove, høje stejle skrænter med dybe kløfter – ja faktisk var vi 65 m inde i en meeeeeget smal kløft. Her vokser også figentræer, på hvilke der høstes figner 2 gange om året, her er enorme store flotte morbærtræer og så har Bornholm sine egne æblesorter. Her er sandstrande med det hvideste sand og så er her en 540 millioner år gammel havbund – her er historie og kunst og ikke mindst bornholmere – og ja jeg kan blive ved – men alt det og meget mere har vi fået i ‘kassen’

Sååååee de næste mange uger – hedder det klipning – men før det hedder Bornholm, så ligger der 3 udsendelser der liiige skal klippes først.

I tv-ugen – som allerede er godt begyndt – vil jeg fremhæve flg. supergode genudsendelser: