Uge 36 PREMIERE i aften

Faktisk har jeg ferie – ja, det har jeg til og med i dag – men, her går det ikke altid som præsten prædiker, for allerede sidste søndag var jeg på 4 dages ophold i Blokhus for at lave optagelser til et tv-portræt af arkitekten, Claus Bonderup og forud for det, var der naturligvis også et stort researcharbejde, udarbejdelse af drejebog mm. Det blev super flotte optagelser og skønne dage, hvor det flotte sommervejr var med os, præcist og nøjagtigt lige til det øjeblik vi forlod Blokhus. Heldig? Ja!

Og lige nu sidder jeg ombord på Molslinien for at tage til Rungsted. Her skal vi lave optagelser til endnu et tv-portræt – denne gang af Karen Blixen – ja det bliver dog uden hendes medvirken – men vi forsøger at lave et billede af det liv hun levede i Rungstedlund – et hus, et hjem, hvor hendes ånd overalt trænger godt igennem i det smukt indrettede forfatterhjem. Her var jeg nemlig også på research på een af mine feriedage – ja ja jeg ved det – men jeg kan jo li mit job ?

Nå – men nu til PREMIEREN i aften på dk4 – det er på filmen fra og om vandreturen på Husby Klitplantage – det er kl. 21:00 det sker – SER DU MED?

GOD AFTEN TIL ALLE OG HAV EN RIGTIG DEJLIG UGE ?