Uge 35

Så skete det – regnen kom, og temperaturen er faldet. Det ved jeg mange er glade for – ikke mig – jeg elsker sommeren, om det er fordi jeg netop kom til verden en varm sommerdag, det ved jeg ikke ? Men for min skyld må den gerne blive ved og ved. Ligesom sommerferien! Den er for kort – simpelthen!

Det har været en ferie som i år er blevet brugt på at vandre – vandre de skønneste steder rundt om i Danmark, vandre uanset vejret og det har betydet at det med at vejret var dårligt i juli – det opdagede jeg slet ikke, det har bare været fedt – og hvorfor er det liiiige at det er så fedt at vandre? – Tja, det vil jeg prøve at sætte ord på – på et andet tidspunkt – men lige nu handler det om arbejde – for vi er allerede godt igang med at tilrettelægge nye tv-udsendelser – og der er mange i støbeskeen.

I dag søndag eftermiddag – er vi på vej til Blokhus – igen 😉 – Dennegang for at producere et portræt af en helt unik mand – Claus Bonderup, arkitekt, designer og professor – og jeg tror – jeg på forhånd kan love, at det bliver en meget interessant og ikke mindst morsom historie. Det kommer der naturligvis meget mere om senere.

Med en oversigt over denne uges udsendelser på dk4, ønskes alle en kanon god uge – med eller uden sommertemperaturer ?

Se f.eks