Uge 34 – Tv-udsendelser på dk4

Sommer dage og Indian Summer Nights – som vi ikke oplever så tit hjemme i Danmark – er helt vidunderlige, hvis du spørger mig 🙂 Og jeg håber at alle nyder det maks – og vil huske dem de lange mørke vinteraftner.

De er jo altså virkelig fantastiske – disse lune sommeraftner, hvor man kan sidde i haven, på terrassen, på altanen, ved et lille bål eller på en strandbred – måske med et lille glas ‘Et eller andet’ – jeg nyder et glas iskold rosé – det er dem vi kan skrive ind i vores mindebog – de aftner vi kan tænke tilbage på, når det igen bliver koldt.

Måske du sidder og strikker, læser i en bog, er fordybet i en snak, kigger op på stjernerne, kigger ind i bålet eller noget helt sjette. Måske ser du lidt tv på din smartphone eller tablet?

På dk4 sender vi masser af spændende programmer, som du bare kan sidde stille og nyde.