Til fods i naturen … Husby Klitplantage Ruten

Helmklink Havn – Nøgenbjerg – Marens Maw – Skavemosen – Græm Strand er nogen af de stednavne som vi rammer på vandreturen på Husby Klitplantage Ruten.
Med os på turen har vi Vibeke Albinus og Brian Kjølhede Jensen – og de to fortæller ikke bare historier og myter bag navnene – men de fortæller også om skoven der blev plantet, takket være 4 driftige mænd der i 1856 gik – til fods – fra Vestjylland til København – for at hente hjælp ved kongen til at stoppe sandflugten – ligesom de fortæller om biodiversiteten på heden og om de mange planter og blomster der kan vokse på denne næringsfattige, saltede og sandede jord.

Programmet sendes på tv-kanalen DK4 🙂

PREMIERE

  • mandag 31 august 2020 kl 21:00 ?

Genudsendelse:

  • tirsdag den 1. september 2020 kl. 18:20
  • søndag den 6. september 2020 kl 23:35