Uge 27

I aften – Tirsdag den 30. juni kl. 19:25
– PREMIERE på udsendelsen:
“Hjemme hos … Kongen af Krims Krams”

Hjemme hos … Kongen af Krims Krams
Finn Torslow, samler på Krims Krams, så mange, at folk, der gennem tiden kom på besøg, sagde ”Dit hjem ligner et museum” – ”Så må det blive et museum” siger Finn og da han er manden, hvor der ikke er langt fra idé til handling – så har han i dag åbnet et kongeligt museum. Det kongelige, fordi i de mange rum – er det gennemgående tema – netop det kongelige, heriblandt nu afdøde Prins Henriks pladesamling – en samling på omkring 900 vinylplader. Når Finn i dag åbner sit private hjem, som et kongeligt museum – så er hovedformålet, at han gerne vil fortælle om sit liv. “For – som han siger – jeg har brugt et helt liv, ikke bare på at samle Krims Krams, men også på at opleve – og mine oplevelser er så unikke, at dem vil jeg gerne fortælle om – i kongelige omgivelser”

Ugens oversigt over tv-udsendelser, som jeg er den glade tilrettelægger af :