Til fods i naturen … Panoramaruten

Vi er ved Mariager Fjord – Danmarks længste fjord – en fjord der er omkranset af grønne skove, skrænter med enebærbuske, enge med varieret flora og marker med græssende kvæg og får.

Vi skal til fods på Panoramaruten – en 10 km lang vandrerute, med start i Hobro – Med os på turen har vi Inger Taylor, Inger er biolog og udover at hun vil fortælle os om den natur vi kommer gennem – så vil hun også fortælle om de historier og myter der er her fra egnen. Undervejs møder vi også Kenneth – han er landskabsforvalter og kender området som sin egen bukselomme – ligesom vi også møder Anders – og han er biolog og vil bl.a. fortælle om hvorfor vi møder så meget kvæg og mange græssende får – på ruten.

Ta’ med på en vandretur, hvor vi oplever – såvel natur som kultur

PREMIERE LØRDAG DEN 1. AUGUST KL 22:45
– Se en lille smagsprøve på de første 2 minutter af filmen :