Hjemme hos … Yrsa Dunvad, billedkunstner og forfatter

PREMIERE på dk4 – på tv-udsendelsen:
Hjemme hos … Yrsa Dunvad, Billedkunstner og forfatter
lørdag den 20. juni kl 22:35
genudsendelse: søndag den 21 juni kl 18:10

Yrsa Dunvad, billedkunstneren der fortolker kærligheden til livet, til mennesker og til naturen, med kraftige ekspressionistiske penselstrøg. Hun fortæller her sin historie – om et liv der har været fyldt med både sol og sten på vejen.

Hun har altid gerne villet male, men Yrsa er fra den generation, hvor faderen sagde ”Det kan du godt glemme, det kan man ikke leve af.” Så det blev til en butiks uddannelse og senere til forsikringsjurist.
Men en dag måtte Yrsa skifte stilletter ud med træsko – hendes mand blev syg. Hun måtte træde til i mandens virksomhed og derved mistede hun sin identitet. Den undertrykte drøm om at male, blev langsomt hendes redning. I dag er Yrsa Dunvad en anerkendt billedkunstner og forfatter. Hun skriver nemlig også bøger om sit liv, tanker og visdomsord.

Se de første par minutter af udsendelsen her: