Uge 23 – og ikke mere coronasnak

Hvilken pinse – vi har bag os – det har jo været et fantastisk vejr. Håber alle har nydt den fuldt ud – det har jeg – også selvom det meste af min pinse er gået med at få helt rent bord med alle igangværende film. Det er lykkes 🙂

Og det føles rigtigt godt, når vi nu i dag tager på nye optagelser til filmen: “Til fods i naturen … på Panoramaruten ved Mariager Fjord”

OG så er der kommet sendetidspunkter for filmen om kunstneren Yrsa Dunvad – den har PREMIERE på dk4:
Lørdag den 20. juni kl. 22:35
og genudsendes – Søndag den 21. juni kl. 18:10

Her er et smugkig på de to færdigklippede film:

Et kig ind … til de tossede vinhandlere i Skanderborg

Jess er 6 år, da han bliver slæbt med på en motorcykel til forskellige vingårde rundt om i Europa, Mads starter sin vinkarriere, da han er 11 og Per har altid haft stor passion for vin og sammen med Lotte udgør de nogle – ikke helt almindelige – vinhandlere i Skanderborg.

Vinbranchen er ofte kendt for at være en branche med meget snobberi – men for alle 3 handler det mere om ærlighed og kærlighed – og så handler det – lige som i mange andre brancher – om Story Telling – om at kunne fortælle en sjov historie f.eks. om vinbonden – eller om hvilke badebukser mænd bruger ude i verden – for det skal være sjovt – både for os og for dem der kommer ind i butikken – siger de alle samstemmende

Hjemme hos … Kongen af Krims Krams

Finn Torslow, samler på krims krams, så mange, at folk, der gennem tiden kom på besøg, sagde ”Dit hjem ligner et museum” – ”Så må det blive et museum” siger Finn og da han er manden, hvor der ikke er langt fra idé til handling – så har han i dag åbnet et kongeligt museum. Det kongelige, fordi i de mange rum – er det gennemgående – tema netop det kongelige, heriblandt nu afdøde Prins Henriks pladesamling – en samling på omkring 900 vinylplader.

Når Finn i dag åbner sit private hjem, som et kongeligt museum – så er hovedformålet, at han gerne vil fortælle om sit liv. “For – som han siger – jeg har brugt et helt liv, ikke bare på at samle Krims Krams, men også på at opleve – og mine oplevelser er så unikke, at dem vil jeg gerne fortælle om – i kongelige omgivelser”