UGE 19 … Corona uge 8

Først et lille kig tilbage på et par af sidste uges højdepunkter – ugen hvor vi var på optagelser ved “Kongen af Krims Krams” – ja, sådan kalder han sig selv – og det er ikke uden grund. Læs mere HER

Fredag gik min speaker Betina og jeg i studiet – for at indtale den 25 minutter lange speak, jeg havde skrevet, til udsendelsen “TIL FODS I NATUREN … RUNDT OM BØLLING SØ”. Det gik rigtigt godt – Betina er fantastisk til at udtrykke lige præcis den stemning som jeg har forestillet mig at filmen skal have.

Det har været en meget spændende opgave at producere en film uden nogen involverede. Og derfor sender jeg en stor TAK til – bl.a. Engesvang Lokalhistoriske Arkiv, Klosterlund Museum, Museum Silkeborg, Museum Midtjylland, og Nationalmuseet – der villigt har hjulpet til i research arbejdet og som har fundet og fremsendt historiske fotos – OG – ikke mindst til alle de mange glade vandrer vi mødte på vores vej.

Filmen er nu afleveret og godkendt – og endda med ordene “Dejligt program” 🙂

“TIL FODS I NATUREN … RUNDT OM BØLLING SØ” – Tag med på en tidsrejse fra stenalderen til i dag. En vandretur rundt om Bølling sø er en tur på 12 km – en tur hvor rygsækken – ikke bare bliver fyldt godt op med storslåede naturoplevelser – men også med et stykke Danmarkshistorie. Det er nemlig her Tollundmanden er fundet, det er her bopladserne fra nogen af de første mennesker i Danmark er registreret – og så er det her, hvor et af de største danske tørve-eventyr har foregået. Se med når vi tager ”Til fods i naturen … Rundt om Bølling Sø.

Du kan se de første 2 minutter af den 29 minutter lange film:

TIL FODS I NATUREN … RUNDT OM BØLLING SØ

I aften kl. 21:00 kan du se/gense den herlige muntre udsendelse med Jacob og Søren fra Riis Rejser: Jacob og Søren på udflugt til Skarø og Drejeø (2:2)