Uge 16 … Corona uge 5

Allerede godt inde i uge 16 – og det er hverdag. Bag os har vi påsken – som på trods af eller på grund af – blev en påske der var meget anderledes end traditionerne foreskriver – men måske er der nu skabt en ny tradition?

Denne Corona-påske blev nemlig holdt helt i naturens tegn – torsdag en tur i Rold Skov, fredag optagelser til tv-udsendelsen: “Til fods i naturen … rundt om Bølling sø” – lørdag en 18 km vandretur i småregn i skovene ved Kaløvigbugten – søndag bålgrill i haven – mandag en vandretur i Mols Bjerge – og på alle disse turen var vi ikke alene – der var masser af andre naturglade danskere på tur – og folk sender heldigvis stadig det store smil retur, når vi går forbi hinanden – alle i behørig afstand.

Mon Corona-tiden kunne betyde at folksesundheden stiger?

Nedenfor ser du programoversigten over tv-udsendelser i denne uge, hvor der bl.a. er masser af mine tidligere producerede natur/vandrefilm: Gendarmstien – Kyst til kyst stien – Vandreruten Tranum-Fosdal – Stille Vandring i Mols Bjerge – Flamingo Naturpark og mf.