Uge 14 – Corona uge 3

Nu er det sommertid og de længere og lysere aftner er begyndt – det er en skøn tid, som vi er mange der glædes over. Men det også stadig en Corona uge, og hvor vi stadig ikke må være sammen med vores familie, venner eller naboer – vi skal holde sammen og holde afstand – og det gør vi – og det er stadig hårdt. Årrrhhh, hvor jeg dog savner noget så forfærdeligt at give og modtage en ordentlig krammer.

I ugen – vi er gået ud af – har jeg klippet de sidste 2 film jeg havde liggende: På job med Besserne og Radioens Historie 1920-2020. Så nu er der rent bord – underlig følelse – men heldigvis skal jeg allerede i dag lave nogle korte indslag om Danskernes holdning og adfærd under Coronakrisen – mere om det senere.

Gensyn:
mandag den 30. marts kl 21:00
Gensyn:
torsdag den 2. april kl 19:50
fredag den 3. april kl 01:55
søndag den 5. april kl 23:35
Gensyn:
fredag den 3. april kl 17:30 🙂