Uge 12 – Corona uge 1

En underlig uge i skue,
hvor host, nys og snue
vores helbred for alvor kan true,
men lad os ikke kue
hjemme i vores stue
i denne Limbo uge

Og tænk dig om
for corona kom
og den vil gerne sejre
men ta’r du handsker på
når du på indkøb gå
så kan vi den indlejre

og – slut med krammer
av – den rammer
for netop er det lært
så det bliver svært,
men stik et smil
i den helt store stil
det smitter – ja
og letter din dag’

Og når du alligevel sidder hjemme i stuen, kan du ligeså godt lukke op for tv-kanalen dk4 – her er en en masse gode udsendelser – bl.a. også om corona situationen.

Vil du se nogen af de udsendelser som jeg har tilrettelagt og klippet, så er der rig mulighed på mange forskellige tidspunkter – OG – så er der PREMIERE på filmen: Flamingo Naturpark … Haven der aldrig sover – lørdag d. 21. marts kl 23.10 – en rigtig god historie om Flamingo Knud der altid har gang i noget nyt i “Haven der aldrig sover”

Ingen som Flamingo Knud (f.1952) kan fortælle historien fra 30 års forvandling af et sandet vildnis til en 60.000 m2 park – en historie der rummer kærlighed til naturen og en medfødt evne og en stærk vilje til at løse opgaver efterhånden som de opstår, for dermed at opnå et utroligt smukt resultat. Selv siger han – og med rette – det er “En underafdeling af Paradis”
Vi er med på en rundvisning – og overalt fortæller Knud en morsom historie, knyttet til de uendelige mange oaser – til granithøjene – grillpladsen bygget pga ulykkelig kærlighed – ønskebrønden som plaseret præcis på det sted hvor Kim Larsen spillede til en privat koncert – pavillonen, der bare skulle have en shelter – hestestutteriet der er ændret til et museum og meget meget mere.
Og selvom det har været hårdt arbejde, stopper det ikke her, for Knud er nemlig igen gået i gang med et nyt kæmpeprojekt, han vil udvide området med et ferieparadis, et areal på omkring 36.000m2 – en oase med grøn turisme – så sammenlagt vil næsten 100.000m2 af den vestjyske muld være forvandlet til et – på alle måder – grønt paradis.