Min tv uge – UGE 09 20

Er du også kaffe elsker – så se med her: Tirsdag kl 21:05 på dk4
– PREMIERE på “Et kig ind … på kaffebaren Stillers Coffee i Aarhus”

Vi drikker mere kaffe end nogensinde før – vel og mærket god kaffe. Men kaffe er ikke bare kaffe, for udover selve kaffebønnen, hvorfra den kommer og hvordan den er dyrket – så handler det også om de noter der er i kaffen og ikke mindst hvordan den ristes og brygges. For Søren Stiller er netop kaffen blevet den store passion – det fortæller han om i denne udsendelse, ligesom vi skal høre lidt om kaffens historie – om hans rejse ud til kaffefarmerne og om at selvom fritiden er sparsom, så er der også tid til at dyrke jitsu på højt plan.

Vi drikker mere kaffe end nogensinde før – vel og mærket god kaffe. Men kaffe er ikke bare kaffe, for udover selve kaffebønnen, hvorfra den kommer og hvordan den er dyrket – så handler det også om de noter der er i kaffen og ikke mindst hvordan den ristes og brygges. For Søren Stiller er netop kaffen blevet den store passion – det fortæller han om i denne udsendelse, ligesom vi skal høre lidt om kaffens historie – om hans rejse ud til kaffefarmerne og om at selvom fritiden er sparsom, så er der også tid til at dyrke jitsu på højt plan.