Allerede tirsdag i denne uge er der PREMIERE på filmen:
Et kig ind … i atelieret hos Steffen Harder
– se de første 2 minutter her:

Et kig ind … i atelieret hos Steffen Harder
Kunstneren Steffen Harder er idéernes konge – det er nemlig selve idéen, der optager ham og idéer har han mange af – og i mange forskellige kunstgenre, og “De MÅ og skal realiseres” siger Steffen, og det kræver rum og plads, derfor elsker han sit atelier, her kan han eksperimentere med utallige idéer. Kig med indenfor og hør Steffen fortælle om sit liv, om en smuk barndom, om en uddannelse som frisør og om at tage cyklen på en dannelsesrejse til Venedig

I dag mandag – på vej til Blokhus – til nye optagelser i kassen, denne gang skal vi besøge en verdensberømt papirkunstner, der kaldes den nye H.C.Andersen. Resten af ugen skal der klippes på filmen om Lotte og Verner Brems.

Kategorier: Ugens tv

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: