Min tv uge – UGE 04 2020

So far so good - Hele lydsiden mangler stadig - men den røde tråd er klar

Ugen starter herligt mandag med indtaling af speak til 2 film – Den første er en film om en fantastisk kunstner, nemlig Lise Honoré – hun ser tilbage på en meget aktiv kunstnerkarriere – med højdepunkter som eksempelvis dengang, hvor hun efter 2 års dialog med direktøren for HT-busserne – fik ændret farven på busserne til den nuværende gule farve – og selvom hun fylder 80 til sommer – så er hun stadig klar til nye opgaver.

Den anden film – vi skal speake – er en film om Søren Stiller og hans kaffebar, en mand som har viet sit liv til kaffebønnen. Jeg lover jer – efter den film bliver det en helt anden måde vi vil nyde en kop kaffe på – for, som Søren Stiller siger, “Kaffe er ikke bare kaffe – kaffe skal sidestilles med den bedste vin” – sådan!

So far so good - Hele lydsiden mangler stadig - men den røde tråd er klar
So far so good – hele lydsiden mangler stadig – men historien er klar 🙂

Resten af ugen skal jeg i gang med at klippe filmen om kunstnerparret Lotte og Verner Brems – den bliver helt sikkert også spændene.

På sendefladen – spredt over alle ugens dage og på alle tider af døgnet – sendes en række genudsendelser – film som faktisk fortjener at blive genset

God uge 4 til alle 🙂