Min tv uge – UGE 02 2020

Uge 2. uge 2020 er skudt godt i gang – med genudsendelser af filmene:
“Hjemme hos … kunstneren Rasmus Bjørn”

“Ghita og Højer … Kunstneren i byen bag digerne”
“Mag L’s magiske Decoupage Univers …”
og mange flere – se oversigten og klokkeslæt nedenfor.

Det er også en uge der byder på nye tv-optagelser ved Kunstnerparret Verner Brems og Lotte Overgaard – og det glæder jeg mig rigtigt meget til.

Herudover venter 2 – allerede optagede film – på at blive klippet – ligesom der skal researches på nogen af de mange nye emner.

Første uge i 2020 – har budt på en friuge – en friuge som bl.a. er brugt på samvær med min vidunderlige familie og også et par længere vandreture. Og – det ER fantastisk at komme ud at vandre – bare at gå derudad – møde, hilse på og snakke med folk, som også er ude i den friske luft, den høje vintersol og plusgraderne på omkring 10. Jeg havde næsten glemt det, glemt hvor godt det er, bare fordi mit vidunderlige job – hvor jeg bl.a. portrætterer skønne fantastiske mennesker rundt om i landet, i en tv-udsendelse – optager mig så meget, at det ikke har været tid til disse daglige vandreture. Men – som mange andre lover jeg mig selv, her ved starten af det nye år – at det skal der også være plads til.

Der skrives side op og side ned om, hvor sundt det er at vandre – jeg kan bekræfte at det er det! Det gør godt for hjernen, den bliver luftet, tanker får frit løb og der bliver større rummelighed og plads til nye idéer. Vintersolen – D-Vitaminer – og vinden. Det er svært at holde mundvigene nedad. Og – går man lidt rask, får pulsen i vejret, gør det en hel masse godt for resten af kroppen. Jeg kan mærke det. Jeg er i kontakt med naturen, med mig selv og med alle dem jeg møder på min vej – DET ER GODT – GODT NYTÅR
Se nogle foto fra turene langs vandet fra Studstrup til Aarhus: