Hjemme hos … billedkunstner Rasmus Bjørn

Vi er i Vojens – byen der blev kendt for landsbysmeden Hans Gram, manden der grundlagde GRAM køleskabe – Det er også byen der er kendt for Ishockey, og ikke mindst Speedway og Ole Olsen – og så er det også byen hvor Kunstneren Rasmus Bjørn bor sammen med sin familie.

Vi skal høre Rasmus fortælle åbent om sit liv, om at være født ind i kunstverdenen, en verden som han først fravælger, men siden er blevet grebet af, om hvordan han kommer videre efter en arvelig disponeret tarmkræftoperation, en kræftsygdom som både, mormor, mor og søster er døde af – og alligevel vælger han at sige nej tak til efterbehandling med kemo.

Rasmuses malerier er fortællinger – fortællinger om mennesket – menneskets skrøbelighed både når vi er i den store natur men også i virkelighedens verden – der hvor vi ikke kan gemme os bag sociale medier 

PREMIERE torsdag d 26. december kl 28:00

Hjemme hos … billedkunstneren Rasmus Bjørn”

Genudsendelse søndag d 29. december kl 23.05