Hjemme hos … Steen Larsen

Hjemme hos … Steen Larsen, Billedkunstner

”Han arbejder med sine malerier, så de næsten ligner et foto og han ta’r foto som næsten ligner et maleri”. Sådan skriver et af de gallerier hvor Steen Larsen udstiller sine værker. Fotorealisme, kaldes den stilart – en stilart der opstod i 60ernes USA, hvor kunstnere forsøgte at gengive virkeligheden – så realistisk som muligt – ud fra et foto.

Og det er det Steen Larsen er optaget af, og det er det han fortæller om her i en snak, hvor vi også kommer omkring hans opvækst og om at rejse ud i verden – i egen bil – og om den zen tilstand han kommer i, efter at have kørt tusindevis af kilometer – og hvordan de tusindevis af fotos, som han tager gennem bilens forrude, og helst i regnvejr, senere bliver malet til det ene kunstværk efter det andet. Rainscapes kalder han sine værker.