Hjemme hos … billedkunstner Anne Juul Christophersen

PREMIERE på DK4:

Tirsdag den 17. december 21:45

En håndlæser fortæller at hun skal arbejde med malerier – selv er hun sikker på, hun skal være forfatter, men håndlæseren ser rigtigt, Anne Juul Christophersen er i dag en efterspurgt billedkunstner. Hendes malerier ligger mellem det fantasifulde og det realistiske – malerier, hvor en lille farveløs og troskyldig pige med store runde øjne er hovedperson i den historie Anne fortæller på de meget store lærreder. Med sig har pigen en kæmpestor bjørn – ikke en farlig én af slagsen, nærmest tværtimod – og de to figurer følges ad, på snørklede stier, gennem dybe store skove på det ene maleri efter det andet, ligesom Anne og Annes mand Jesper følges ad 24/7. Jesper arbejder med undervisningsvideoer i deres fælles online kunstskole. Se med, når Anne fortæller om sit liv som kunstner og om at vælge at bo langt ude på landet, langt væk fra naboer ”men tæt på hele Europa” som Anne selv siger, ”og ikke mindst tæt på naturen”

Genudsendes:

Onsdag den 18. december 18:15

Fredag den 20. december 01:25

Se en lille Sneak Peek her:

2 tanker om “Hjemme hos … billedkunstner Anne Juul Christophersen

 1. Richard Brinch hansen

  Hej lissie,
  Hvor sjovt, jeg har to malerier af Anne Juul, et kæmpe stor og et middelstor, begge med den lille pige imskoven. Vi besøgte Anne og hendes mand på en kunstweekend for nogle år siden, så den udsendelse må jeg se…
  Go’ jul til dig
  Richard

 2. lissiemarie Indlægs forfatter

  Hej Richard – fedt – ja Anne er en spændende kunstner – og det er blevet til en fin lille film om såvel Annes kunst som hendes barndom og vejen til livet i kunstverdenen – ude på landet 🙂
  God jul også til dig
  Lissie

Der er lukket for kommentarer.