PREMIERE på DK4:

Tirsdag den 17. december 21:45

En håndlæser fortæller at hun skal arbejde med malerier – selv er hun sikker på, hun skal være forfatter, men håndlæseren ser rigtigt, Anne Juul Christophersen er i dag en efterspurgt billedkunstner. Hendes malerier ligger mellem det fantasifulde og det realistiske – malerier, hvor en lille farveløs og troskyldig pige med store runde øjne er hovedperson i den historie Anne fortæller på de meget store lærreder. Med sig har pigen en kæmpestor bjørn – ikke en farlig én af slagsen, nærmest tværtimod – og de to figurer følges ad, på snørklede stier, gennem dybe store skove på det ene maleri efter det andet, ligesom Anne og Annes mand Jesper følges ad 24/7. Jesper arbejder med undervisningsvideoer i deres fælles online kunstskole. Se med, når Anne fortæller om sit liv som kunstner og om at vælge at bo langt ude på landet, langt væk fra naboer ”men tæt på hele Europa” som Anne selv siger, ”og ikke mindst tæt på naturen”

Genudsendes:

Onsdag den 18. december 18:15

Fredag den 20. december 01:25

Se en lille Sneak Peek her:

Kategorier: TV-Kanalen dk4

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.