Premiere på filmen: Hjemme hos … Årets Julemærkekunstner 2019″ lørdag d. 23. november kl 22:10

Årets julemærkekunstner Per O. er kendt bl.a. for de danske bogomslag til Harry Potter bøgerne. Vi er med når julemærket bliver præsenteret for offentligheden på Københavns Rådhus, og vi besøger Per O. i hans private hjem, et hjem der har en beliggenhed der er eventyrligt, siger han selv. Og det er disse eventyrlige omgivelser, hans omsorg for børn og børns trivsel og nærheden til Gjorslev slot der er med til at inspirere Per, både i hans arbejde med dette års julemærke, men også til mange andre illustrationsopgaver som bogomslag og plakater. Per fortæller om historien bag årets julemærke og at han mener at den gamle tradition med at sende håndskrevne julekort er en tradition som bør tages op igen.

Kategorier: Ugens tv

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: