Nye optagelser i hus – dennegang en kunstner der arbejder på Nørrebro midt I KBH

Vi er i en lille oase – et miljø der vidner om en tid der var, et miljø vi bør værne om. Her oser af sjæl og liv. Her er plads og rum til kreative udfoldelser. Her arbejder kunstneren Steffen Harder. Steffen arbejder med skulptur, stenhugning og billedkunst – Han er en munter mand, der elsker menneskers særheder – kæmpe-næser, buskede øjenbryn, skæve munde, alle de karakteristika der gør det spændende at modellere et ansigt op. optagelser i hus


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: