Hun ville være arkitekt, men blev udlært skilte- og bygningsmaler i 1960erne – efter læretiden jobbede hun på et reklamebureau, hvor hun bl.a. lavede emballage til Lego. Men interessen for arkitektur holdt fast og kom senere til at spille en stor rolle i Lises verden, bl.a. da hun begyndte at arbejde med serigrafi og collage i et meget konkret formsprog. I midten af 70erne slog hun for alvor igennem med bronzefigurer af kendte hverdagsting, som indkøbsposer, æsker, mælkekartoner mm.
Lise bor i Helsingør og er i dag tæt på 80. Hun ser tilbage – i et meget personligt portræt – på de adskillige fingeraftryk som hun stolt fortæller om, bl. a. at det er hende der har æren for den gule farve på HT’s busser.

Tv-portrættet af Lise Honoré kommer på tv-kanalen DK4 – men først skal jeg have den redigeret og klippet.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: