PREMIERE på tv-kanalen dk4 mandag den 21.10.19 kl 21:10

Jacob og Søren er på udflugt i det sydfynske øhav til øerne Skarø og Drejø. Første stop var på Skarø (del 1:2) og nu skal vi videre til Drejø (2:2). Drejø er med sine 4,26 km2 ca. dobbelt så stor som Skarø, her er omkring 70 fastboende. Vores lokale guide kører os rundt på øen på en traktor, hvor vi kommer forbi kirken, der har en helt speciel historie. Vi hører om dengang det meste af Drejø by blev lagt i aske, og vi kigger forbi Elmegården, som er ren Morten Koch idyl. Følg med Jacob og Søren på ladet af en traktor rundt på Drejø.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: