PREMIERE på tv-kanalen dk4 mandag den 13.10.19 kl 21:10

I serien ”Jacob og Søren på udflugt” er vi nu nået til Skarø, en lille ø i det sydfynske øhav. Skarø er knap 2 km2 og her er 30 fastboende. Sammen med vores lokale guide går vi til fods på Skarø, vi kommer op forbi kirken, som har en enestående udsigt og vi møder hyrdehunden, der hyrder på får og gæs. På Café Sommersild er Gitte i gang med at gøre klar til dagens gæster og vi smager på Skarø Is, en is med naturlige og lokale ingredienser. Se med når vi tager på udflugt med Jacob og Søren – en udflugt der er præget af de 2 gæve Vestjyders underfundige humor.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: