Nye optagelser i hus med kunstneren Rasmus Bjørn

Optagelserne til ny film er på plads – nu venter et stort klippearbejde

Vi er i en lille by i Sønderjylland – ja så lille er den nu alligevel heller ikke, for her bor faktisk 7.500 mennesker. Det er byen der er kendt for landsbysmeden, Hans Gram, der skabte et moderne industrieventyr og det er også byen der er kendt for ishockey. Godt gættet – vi er i Vojens.

Oktobersolen har strålet hele dagen, kun afbrudt af en enkelt regnbyge. I et hyggeligt og inspirerende atelier følger vi Ramus på en ganske almindelig arbejdsdag. Vi er med når Mette henter ham til frokost, når posten kommer forbi, når børnene kommer hjem fra skole, når han kobler fra i skoven ved at spille discgolf og kigger forbi ishockey hallen, hvor et af hans mange værker pryder en hel væg – alt imens Rasmus fortæller åbent om sit liv – Et liv som ikke altid har været lige let. Rasmus er opereret for arvelig tarmkræft – men valgte efterbehandling med Kemo fra.

Fotos fra optagelsesdagen: