PREMIERE 7.oktober kl. 21.10 på tv-kanalen DK4

I serien ”Jacob og Søren på udflugt” tager vi denne gang til Læsø, landets mindste kommune med omkring 1800 fastboende, men en ø med vokseværk – den er nemlig vokset med 3 km2 til 118km2 på bare ca. 50 år.  Læsø er bl.a. kendt for huse med tang tag – og for at bevare denne særegne kulturarv, sættes der ihærdigt ind på at lægge nye tangtage. Den lokale Tænger, viser os hvordan man gjorde det i gamle dage. Vi hører også historien om en sølvskat, der pludselig så dagens lys i 1982 og vi hører om det ældgamle saltsyderi. Det hele er krydret med Jacob og Sørens underfundige humør – også når det offentlige toilet skal anmeldes – og udflugtens højdepunkt, nemlig madpakken skal indtages.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: