Jacob og Søren på udflugt … til Fanø

PREMIERE
mandag den 30. september kl 21.10

Med Jacob og Søren på udflugt, som i de gode gamle dage – altså dengang, hvor det var årets højdepunkt, når man skulle på udflugt – man smurte en madpakke, fyldte drikkedunken og kørte ud i fædrelandet for at se noget man ikke havde set før. Man glædede sig, man var spændt og hvad skulle man se? Ja præcis sådan er stemningen når de to gæve vestjyder tager på udflugt rundt på nogle af vore små danske øer. Og det bliver ikke kedeligt. De møder lokale folk, der udover at vise dem rundt på øerne, også fortæller morsomme og underfundige historier.
Første udflugt går til Fanø, hvor Ragnhild viser rundt på øen. I Nordby besøger vi den gamle realskole, det lokale bryghus, og spiser madpakken ved Skovlegepladsen midt på øen. I Sønderho møder vi lokale folk, smager en Bakskuld og lytter til Fanømusik, og på vej retur til færgen møde vi en ægte Fanøkvinde.
Se intro til filmen her: