NY FILM PÅ VEJ:
“Hjemme hos – Katrine Faber og Aksel Striim”
Kommer snart på tv-kanalen dk4

Hun – en vidtspændende kunstner, skuespiller, historiefortæller og leder af Teater Viva. Han – musiker, komponist og bygger egne musikinstrumenter. Sammen lever de i et økologisk og bæredygtigt andelssamfund i Hjortshøj ved Århus og vi er med når de går i marken for at hente løg og majs.
Katrine går egne veje og det har hun gjort siden hun var barn, hvor hun valgte at være tavs – altså ikke ville tale med voksne – og senere som ung vagabonderede hun i Sydeuropa. Hvorfor hun gjorde det? – det får vi historien om – ligesom vi skal høre Aksel fortælle om mødet med gamle norske musikinstrumenter – han var kun 13 – men blev så total bjergtaget – at han siden har bygget sine egne. De optræder sammen, hvor hun fortæller eventyrer og han akkompagnerer hende med musik.
Sammen håber de – at ved at bruge stemmen, musikken og kunsten som et talerør – kan være med til hjælpe os alle til at forstå den verden vi lever i og sikre en mere bæredygtig fremtid.

Kategorier: TV-Kanalen dk4

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.