Kunst er evnen til at skabe: Det du ikke savner, det du ikke venter, men det du aldrig kan undvære. Ordene er formuleret af Peter Hesk, manden der bygger et tårn, fordi – at arbejde med kunst kræver rum og højde – og Peter arbejder med skulpturer i op til flere meters højde, skulpturer der er inspireret af det bløde runde feminine og det stringente maskuline formsprog.  Vi skal i denne udsendelse høre Peter sætte ord på små og store spørgsmål om livet – livet som er i bevægelse – tiden i bevægelse – vi skal videre – videre gennem porte, siger han – og netop porte har en stor betydning i Peters kunstneriske univers, for som han siger: “Porten markerer, at her sker noget, porten er overgang fra et til noget andet, det er en indgang eller udgang, der er bevægelse i porten, den er åben, lukket, på klem – ja kort sagt er porten historien om alting” siger Peter

Kommer snart på tv-kanalen dk4


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: