PREMIERE på Tv-kanalen DK4
søndag 29. september kl 19:00

Vild, vildere – Lille Vildmose

Vild natur i verdensklasse – de største fritlevende vilde dyr i Danmark, finder vi i Lille Vildmose. Det er Elgen, som er kommet tilbage efter 5000 års fravær, det er Krondyr, Hav- og Kongeørne, Traner og Vildsvin – og de færdes frit omkring i Danmarks største fredede landområde. Bo Gregersen tager os med op i Dødens Tårn, her fortæller han om hvordan døde dyr skaber liv – vi vover os ind til området hvor Vildsvinene konstant roder i jorden – vi tager på safari, ud hvor vi ser Traner og Rådyr – vi vandrer en tur på den gyngende grund i højmosen – og undervejs er vi konstant på udkig efter Elgen.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: