Vi mindes Kim Larsen i Flamingo Naturpark

Premiere på tv-kanalen DK4:

Fredag den 27. september kl. 19.25
Lørdag den 28. september kl. 22.45
Søndag den 29. september kl. 14:00

Det startede da Knud Christensen ”Flamingo-Knud” købte værtshus og spillested i Holstebro, her lærte han Kim Larsen at kende. Kim kunne lide at komme her – han kaldte Knud for “Den flinke mand” – så da Knud fyldte 40, spillede han en gratis koncert for Knud og hans 70 gæster. Knud kender også Lars Hansen, bedre kendt som ”Nålen” og “Nålen” har turneret landet rundt, sammen med Kim Larsen og været hans nabo i over 30 år. ”Flamingo-Knud” og ”Nålen” bliver derfor enige om at lave et mindearrangement på Knuds fødselsdag til ære for Kim Larsen. Vi er med når de 2 fortæller åbent om de utallige mange oplevelser de har haft sammen med Kim Larsen. Vi hører også historien om Flamingo Naturpark – den 60 hektar store offentlige have som blev etableret pga. ulykkelig kærlighed og en manglende byggetilladelse.