med Vildmarks-Jon og Strandhotellet

Vi er i Blokhus, solen skinner og her er alt det vi forbinder med en ægte dansk sommer. Her er strand, sand, vand, masser af natur, højt til himlen og plads til mange feriegæster.  Vi besøger både det nybyggede badehotel ”Strandhotellet” og byens ældste ”Strandingskroen” Vi møder Jon Lindberg – nok mere kendt som Vildmarks-Jon, første vinder i tv-serien ”Alene i Vildmarken” – han fortæller hvad de 45 dage – alene i den norske vildmark – gjorde ved ham. Vi møder også Louise Ebdrup, den ene af ejerne af såvel ”Strandingskroen” som ”Strandhotellet”, og hun fortæller om kærligheden til Blokhus. Da både Louise og Vildmarks-Jon gerne vil have flere gæster ud i den fantastisk smukke natur – der er ved Blokhus – ja så har de indgået et samarbejde om Vildmarksture om dagen og luksus på hotellet om aftenen. 


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.