fra modist til kunstner

Cecilie Westh – én af vor tids mest talentfulde samtidskunstner. Hun er uddannet modist ved det kongelige teater, hun er også uddannet Designer fra Designskolen i KBH og hun har været børnetøjsfabrikant i 8 år – men det har altid ligget inderst inde at hun gerne ville male. En dag slap hun sikkerhedsnettet, vovede og gjorde drømmen om at male til virkelighed. Hendes udgangspunkt er kvindefiguren som hun iscenesætter ud fra egne tanker og følelser, bl.a. tanker om det at virke i det moderne overvågningssamfund vi lever i, og om at vi på de sociale medier kun viser vores pæne maske og ikke bagsiden. Hendes virkemidler er symboler som indgår i maleriet – symboler som alle har en mening, en betydning på en elegant og sofistikeret måde.    


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.