En vandretur på Harrild Hede

I det tørre midtjyske hede landskab snor Holtum å og Kvindebækken sig som en frodig langstrakt oase tæt forbi naturcenter Harrild Hede. Vi vandrer på heden, hvor Skovfoged Hans Jensen fortæller om hedens historie, om hvordan hedebonden klarede sig og vi hører om sandflugten, sommerbrande, engvanding og slutter ved Naturstyrelsens teltplads ved Holtum Å. Her slår vi lejr, tænder bål, laver mad af medbragt tørret kød og grøntsager. Vi får en snak med vandreeksperten Jens Brun og med Inger, Thilde, Ole og Mogens som alle er blevet bidt af det at vandre. 

Kategorier: TV-Kanalen dk4

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.