– om sundhed med liv og sjæl

Vi skal møde Marina Aagaard – hun er en af landets mest erfarne formidler indenfor sundhed og træning. Hun har skrevet en lang række bøger og fungerer som motionsekspert for flere forskellige medier. I denne udsendelse tager vi med hende, dels på en vandretur i naturen, og dels ud til et af de mange udendørs fitness faciliteter. Her fortæller hun undervejs om fordelen ved at træne ude i det grønne – og at det ikke behøver at være besværligt, anstrengende eller tage lang tid, ”Lidt er nok” siger hun.


lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: