“At elske – er en kunst” – “At udtrykke sig, gennem kunsten – sætter livets farver i perspektiv” siger Malene Kløve – der som 51-årig står med eksamensbeviset i hånden, efter en 4-årig uddannelse til billedkunstner på Aarhus Kunstakademi.

Med shellak, oliekridt og oliemaling forvandles kasserede effekter som mormors gamle duge eller hæklede flakoner til værker i samtidskunst. Refleksioner over det Malene oplever i sit liv, over de mennesker hun møder, over det hun støder på i en ganske almindelig hverdag, er inspirationskilde til Malenes kunst – og at samle på gode minder, som f.eks. at tage til Kalø Slotsruin – det giver god energi og – det giver god mening.

Kategorier: TV-Kanalen dk4

lissiemarie

I'm journalist, program-planner, fcp editor, photographer, painter, sculpturer, designer and last but not least, adventurer :)

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.